295  regisztrált felhasználó
6729  feltöltött kép
59029  megírt kritika
Fõoldal Képek felhasználó szerint Képek idõrendben Üdvözlünk az oldalon kedves  Vendég !
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Keresés
Témakör:
Kifejezés:
Fórum
Grrrr! :( :( :(

Károly
koka55
picture

C.n.

picture

3 strand, falon

picture

Fehér kép

picture

Meghívó kiállításra

picture

Gömb

picture

c.n.

picture

fekete-fehér szerkezet

picture

arany szerkezet

picture

játszótér

picture

szobák 4.

picture

sarkok 3.

picture

sarkok 7.

picture

sarkok 2.

picture

tsúszda

picture

sarkok 1.

picture

hátsó udvar 2.

picture

hátsó udvar 1.

picture

szerkezet 2.

picture

szerkezet 1.

Objektív:Gépváz:DMC-FS3Film:
Érzékenység: 100 Expozíciós idõ:10/1000Rekesz:f/5.1
Leírás: Minden cél nélkül, digikompakttal.
2009.02.22 08:23:45
Ha választanom kellene a három közül, nekem erre esne a választásom:)...egyébként jó ötlet, szeretem a kitakart dolgokat. Az életben ez olyan egyszerû: fogod, azt arrébrakod. Itt meg hiába tologatnád, csak a mentális tilitoli marad, meg a képzelgések;))....
2009.02.22 10:02:34
Nekem is ez valamennyire, bár télleg dõl, de leraktam a gépet, a beton ilyen volt, nem volt kedvem aládúcolgatni, azér ilyen. Bár az elõtérben lévõ kõ az nekem jól van. Szerintem, síkfilmre, 100-as Proviával gyönyörû lehetne, bár persze semmi különösebb értelme nincs.
2009.02.23 14:29:39
Sztem a jó fotónak nem feltétlenül van "értelme":))...mi értelme egy pillangós képnek? Egyáltalán, a mûvészetnek...mi értelme a mûvészetnek? Jaj, ebbe bele se menjünk...már tíz felõl hallom a válaszokat.
Nekem éppen elég, ha érzelmeket vált ki, vagy inkább csak szemet etet;D...a kitakarás azért is kedvenc témám, mert bõõõségesen kivált érzelmeket, legtöbbször ilyesmit hallani: "jó, csak kár, hogy nem látszik a...", ill. "jó, csak kár, hogy belóg a...", valamint: "úristen, dobd el a gépet és menjél haza ember:O".....meg tsai;D. Egyszerûen nem hagyja békén az embereket. Véleményre késztet.
Imádom:D
2009.02.23 14:53:21
Ja, én is odavagyok a kitakarásért, a nagy arányú és meghökkentõ életlenségekért, mert valahogy arra késztetni az embert, hogy másként lásson, hogy minimum kiforduljon a szeme nagy igyekezetében. Meg pl egyszerûen azt is szeretem, ha k. sötét az egész kép, hogy nincs pl. filmekben az a mindent látni engedõ holivúdi világosság, világítás. Hogy, nyilván, olyan, mintha a "valóságot" látnád, ami nincs minden oldalról szépen bevilágítva, hanem homályba bukik és nem feltétlenül vonzó küllemû, hanem egyszerûen csak ott van, létezik. Nekem a nagy fény, az azt jelenti, hogy minden szépen látható, minden tudható, ergo, minden a hatalmamban van kvázi, ergo tovább már nem érdekes a dolog, nincs benne izgalmas, mert minden transzparens, minden megnyugtató és otthonos. Azért idegesíti az emberek nagy többségét a kitakarás, rejtõzködés, homályosság, sötétség a fotókon, filmeken. A nem tökéletesen átlátható, nem perfekt, így nem uralható, elbizonytalanító látvány. A "sötét oldal" hihi.