295  regisztrált felhasználó
6729  feltöltött kép
59029  megírt kritika
Fõoldal Képek felhasználó szerint Képek idõrendben Üdvözlünk az oldalon kedves  Vendég !
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Keresés
Témakör:
Kifejezés:
Fórum
Grrrr! :( :( :(

Károly
koka55
picture

090308

picture

C.n.

picture

C.n.

picture

C.n.

picture

3 strand, falon

picture

Fehér kép

picture

Meghívó kiállításra

picture

Gömb

picture

c.n.

picture

fekete-fehér szerkezet

picture

arany szerkezet

picture

játszótér

picture

szobák 4.

picture

sarkok 3.

picture

sarkok 7.

picture

sarkok 2.

picture

tsúszda

picture

sarkok 1.

picture

hátsó udvar 2.

Objektív:Gépváz:DMC-FS3Film:
Érzékenység: Expozíciós idõ:Rekesz:
Leírás:
2009.03.09 09:17:41
Ehh! Jo jatek!
Talan egy kicsit sok az eloter, vagy ha mar ennyi, akkor nem gagyi (bocs!) kamera kellene, hanem valami combosabb, az szepen mosna el az eloteret.

Karoly
2009.03.09 13:52:39
Az a baj, hogy nagy dilemmában vagyok, mert tudom, hogy fos a gép, csak néha megkísért az azonnalisága és csinálok ilyeneket, holott nem kéne, mert semmire sem jó. Amúgy nekem ez pont így tetszik, jobb géppel persze szebb lenne az életlen terület. Bár nekem nem kéne elmosottabb és kevesebb elõtér. Szeretem, hogy ilyen "darabos". Ja, hihi, majd az új cuccommal/obival olyan elmosást csinálok, hogy mindenkinek kifolyik a szeme hihi.
2009.03.09 14:14:45
Remelem is!

Karoly
2009.03.09 16:51:20
Ja, éshogy az emilben felvetett izére válaszoljak, lehet, hogy sokan csinálnak ilyes kis mélységélességû dolgot, de itt konkrétan a színek és formák érdekeltek, az egész festményszerûsége, mert nekem van benne ilyesmi, meghogy olyan terület éles, ami bakfitty, meg az egész olyan toprongyos, szemetes, fotóra nem méltó. Szeretem az ilyen megvetésre méltó, "szemetes" dolgokat. Lehet, hogy megcsinálom ezt a cuccot is jó minõségben, mert valahogy tetszik. Szerintem ez is olyan cucc, hogy nagy méretben, táblakép méretben "bomlana" ki igazán, ahol már nem a téma lenne a fontos, hanem a színvilág. De ez csak az én heppem persze, csak mondom, ezeket gondolom errõl, nyilván, felfogva, hogy hihi, eléggé egyedül vagyok ezzel. De ez sem baj.
2009.03.10 08:06:22
Nem vagy egyedul. En csupan azt mondtam, hogy ez most eleg divatos irany, ennek fuggvenyeben kell atgondolnod.
De ahhoz tartom magam, hogy ha mar, akkor rendes obival, rendes geppel! :))) Meteres nagysagban ezzel a szappantartoval - szerintem - nagyon zavaroak lennenek a (nem letezo) elmosasok.

Karoly